Locsolási mellékmérő

Locsolási mellékmérő használatával csökkentheti költségeit

Először célszerű felmérni, hogy a kert mérete és a locsolásra elhasznált vízmennyiség mekkora. Abban az esetben ha ez akár több köbméterre tehető, akkor célszerű locsolási mellékvízmérőt beszereltetni.

Locsolási célú mellékvízmérő használatával az öntözésre szánt víz mennyisége pontosan ellenőrizhetővé, tervezhetővé válik. A hideg idő, fagyok elmúltával, még a locsolási szezon kezdete előtt érdemes megkezdeni a locsolási célú mellékvízmérő igénylését, felszereltetését az alábbiak szerint.

Amennyiben locsolási célú mellékvízmérő beszereltetése mellett dönt ezt vízvezeték szerelővel kell beépíttetni, melynek költségéről a vízvezeték szerelő tud tájékoztatást adni.

A mérő felszerelését követően két példány Igénybejelentő nyomtatványt kell kitölteni, mely honlapunkról a nyomtatványok menüpont alól letölthető, vagy személyesen a Cegléd, Szolnoki út 6. sz. alatti Ügyfélszolgálati irodánkban átvehető. Az Igénybejelentő nyomtatványhoz csatolni kell egy helyszínrajz jellegű vázlatrajzot. (erről részletes tájékoztatás ügyfélszolgálatunkon)

Az Igénybejelentő nyomtatványokat a vázlatrajzzal együtt a 2700 Cegléd, Szolnoki út 6. szám alatti Ügyfélszolgálati irodánkban műszaki ügyintézőnknél kell leadni, ahol további tájékoztatást adunk a locsolási mellékmérő átvételéről (időpont egyeztetés , szerződéskötés).