Tájékoztató szolgáltatásunkról

Tisztelt Ügyfeleink!

2011. március 1-től Társaságunk, a Hírös Hulladékgazdálkodási Kft. végzi 49 településen az újrahasznosítható hulladékok szelektív begyűjtését. Feladatunk további részét képezi – többek között – a ceglédi regionális nem veszélyes hulladéklerakó, illetve a válogatómű üzemeltetése is.

Március hónapban bevezetésre került a házhoz menő szelektív gyűjtés, mely megvalósításához a kertes házas övezetek háztartásaiba 1 db sárga és zöld színű, Hírös Hulladékgazdálkodási Kft. emblémával ellátott zsák, illetve szelektív hírlevél került elhelyezésre. A hírlevélben részletesen ismertetjük a gyűjthető hulladékok helyes elhelyezési módját, illetve az ingatlanok elől történő, körzetenkénti begyűjtési napokat is. (A körzetek lomtalanítási körzeteknek felelnek meg!)

A begyűjtést követően munkatársaink cserezsákot helyeznek el a postaládába. (pl. 3 db kihelyezett zsák esetén 3 db cserezsákot.) A hírlevélben felsorolt hulladékok más, áttetsző zsákban is kihelyezhetőek az ingatlan elé. Amennyiben a zsák kevésnek bizonyul, a ceglédi válogatóműben (Külső-kátai út, régi szeméttelep mellett), továbbá – Cegléd kivételével – a helyi polgármesteri hivatalokban korlátozott mennyiségben további zsákok vehetők át.

A hulladékudvarok nyitási időpontjáról a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást!

További információ:
cegled@hiroshulladek.hu, info@hiroshulladek.hu
53/707-061, 76/329-229

Ceglédi regionális hulladéklerakó nyitvatartása:
H-P:7:00-17:00
Sz:8:00-17:00
V: ZÁRVA!

www.hiroshulladek.hu (Jelenleg fejlesztés alatt!)
Hírös Hulladékgazdálkodási Kft