Adatvédelem

A rendszer használatával Ön elismeri, hogy ismeri és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

A honlap, annak tartalma az “ÖKOVÍZ” Önkormányzati Kommunális és Víziközmű Üzemeltető Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, formája Book&Walk Kft. szellemi tulajdona és szerzői jogi védelem alatt áll; felhasználása, reprodukálása csak az “ÖKOVÍZ” Önkormányzati Kommunális és Víziközmű Üzemeltet�� Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ill. Book&Walk Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

Az űrlapokon Ön által megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Adatainak szolgáltatásával Ön feljogosítja az “ÖKOVÍZ” Önkormányzati Kommunális és Víziközmű Üzemeltető Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot, hogy személyes adatait munkájához – kizárólag az űrlap funkciójának megfelelő célokra, illetve saját statisztikai c��ljaira – felhasználja. A megadott személyes adatokat az “ÖKOVÍZ” Önkormányzati Kommunális és Víziközmű Üzemeltető Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeli; a víziközmű szolgáltatáshoz szervesen kapcsolódó tevékenységek végzése céljáb��l (pl. kintlévőség-kezelés, vízóracsere) kizárólag az érdekeltségébe tartozó vállalkozásoknak átadhatja.

Ön bármikor felvilágosítást kérhet általunk kezelt, illetve átadott személyes adatairól, felhasználásuk módjáról és céljáról, módosíthatja vagy törölheti azokat. A megadott személyes adatok valóságáért az “ÖKOVÍZ” Önkormányzati Kommunális és Víziközmű Üzemeltető Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság felelősséget nem vállal.